fiesta koko

hrmm..
hari ni ada fiesta koko..bunyi best kan?tapiiii..TAK!!nasib baik tak pergi..heheheh...
biarlah kena denda pun..ada I kisah?Farah cakap ramai yang datang..tapi semua tu mesti budak sekolah lain..macam tahun tahun yang lepas..menyibok!(IM SORRY~)sabtu ni birthday nuren..tapi malsa nak pergi.PMR dah dekat!tapi still ada masa nak tulis benda ni..kikikiki :D tak tahu nak cakap apa dekat dia nanti..dah la tak pi rumah dia..hadiah pun tak bagi!anyway saje mahu tulis dalam bahasa malay..pandai sikit n plus tak ada sapa2 yang akan paham..huhu
kepandaian ku mengatasi segalanya(im high!)sekarang pukul 9.55pm..tapi hari ni tak ada drama best!bosan tahap cipan nak mati!talk about cipan, teringat my 'beloved' friend..
siapa lagi kalau bukan MISS Z!

"jadi KETUA KELAS aint make u famouz babeyy :P
gets ur self a f**king life!"

~friends for ever babeyy!~

Find Pen Pals in United States: 💜California 💝Florida, 💞Georgia ( Atlanta ) 💟Maryland ( Baltimore ) New York, 🖤Virginia ( Arlington ) 🧡Texas ( Dallas, Houston, San Antonio, Austin)
Find Friends in 💖Australia 🖤Cameroon 💙Canada 💜China 💚Germany 💛France 💜Hungary 🖤India 💖Italy 🖤Mexico 💜Nigeria 💜Philippines 💖Russia 💞Spain 💕United Kingdom